Slashdot's Menu
 
 
New Page 1 Super Series Online Registration - Save $$$!
 
 
 

 

 

9/20/2020

Another sunny day in Millville!

 

Click for enlarged image!

 

 

 

 

Pro National Hourly Schedule at Spring Creek

9/9/2020

 

 

FRIDAY

SEP 18, 2020

       9:00am

Factory Team Parking

       9:00am - 5:00pm

Will Call

       9:30am

Privateer Parking

       2:00pm - 4:00pm

Tech Inspection

 

 

SATURDAY

SEP 19, 2020

       7:00am - 2:00pm

Will Call

       7:20am - 7:35am

Mandatory Riders Meeting

       7:35am - 7:50am

Chapel Service (Pro Pits)

       8:00am - 8:15am

250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed

       8:20am - 8:35am

250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed

       8:35am - 8:45am

Track Maintenance

       8:45am - 9:00am

450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed

       9:05am - 9:20am

450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed

       9:20am - 9:35am

Track Maintenance

       9:50am - 9:50am

250 Class Grp B Start Practice - 5 minutes

       9:50am - 10:10am

250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed

       10:15am - 10:20am

250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes

       10:20am - 10:35am

250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed

       10:35am - 10:50am

Track Maintenance

       10:45am - 10:50am

450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes

       10:50am - 11:05am

450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed

       11:10am - 11:15am

450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes

       11:15am - 11:30am

450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed

       11:30am - 11:45am

Track Maintenance

       11:45am - 11:50am

250 Consolation Race

       12:00pm - 12:10pm

450 Consolation Race

       12:30pm - 1:00pm

Opening Ceremonies

       12:55pm - 1:10pm

250 Class Sight Lap

       1:10pm - 1:45pm

250 Class Moto #1

       1:45pm - 1:55pm

Podium Interviews

       1:55pm - 2:10pm

450 Class Sight Lap

       2:10pm - 2:45pm

450 Class Moto #1

       2:45pm - 3:00pm

Podium Interviews

       3:30pm - 3:40pm

250 Class Sight Lap

       3:40pm - 4:15pm

250 Class Moto #2

       4:15pm - 4:30pm

250 Winners Circle

       4:30pm - 4:40pm

450 Class Sight Lap

       4:40pm - 5:15pm

450 Class Moto #2

       5:15pm - 5:30pm

450 Winners Circle

       5:30pm - 6:00pm

Press Conference

 

 

Click here to return to the list of articles.

 
 

Return to home page

Return to archives

 

 

 
 
 
 

 

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

Click to Visit Sponsor

 
 

 
 

Google
Web vrmweb.com

This site was developed and is maintained by Virtually Real Motocross
2007 - 20014 VRM LLC, All Rights Reserved.